REGJISTRIMI I FLAMURIT LANGKAWI PËR ANIKA - nga 950 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-langkawi

REGJISTRIMI I FLAMURIT LANGKAWI PËR ANIKA - nga 950 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Langkawi

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Langkawi

Background

Regjistroni Jet Ski-t tuaj nën flamurin e Langkawi

Regjistrimi i flamurit të Langkawi

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Langkawi?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Langkawi me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për jetën. Rinovime të lehta

E vlefshme për jetën. Rinovime të lehta

Nën 150 tonë, rinovimi vjetor është vetëm 95 USD, pasi ju paguani vetëm tarifat e tonazhit. Regjistrimi është i vlefshëm për jetën.

Çmimi i ulët = 950 USD

Çmimi i ulët = 950 USD

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Langkawi.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Regjistrimi i flamurit të Langkawi është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion për 5 ditë!

Në dispozicion për 5 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5 ditëve dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk zbatohen kufizime ose distanca detare për anijet me flamur Langkawi

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Asnjë inspektim i varkës nuk nevojitet në shumicën e rasteve

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Langkawi të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Langkawi dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Në pronësi private me Regjistrimin e Varkave

Në pronësi të kompanisë me Regjistrimin e Varkave

.Tarifa e Shërbimit tonë
575 dollarë amerikanë
1175 dollarë USD
.Tarifa qeveritare
375 dollarë amerikanë
375 dollarë amerikanë
.-
-
-
.Tarifa totale
950 dollarë amerikanë
1550 dollarë USD
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Langkawi. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Kopje e pasaportës
 • Emri dhe adresa
 • Fatura e shitjes (e noterizuar)
 • Kopja e Certifikatës së Regjistrimit të Mëparshëm (qoftë aktuale apo e skaduar)
 • Certifikata e fshirjes nga regjistri i mëparshëm (nëse ka)
 • Kopja e policës së sigurimit
 • Foto me ngjyra të anijes (Foto nga varka "në ujë" nga ana e Bow, Stern, Port & Starboard)
 • 3 opsione të një emri për anijen
 • Një fotografi e shënimit të gdhendjes nevojitet për të marrë dokumentet origjinale

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve Langkawi

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin e Langkawi?
A është e mundur që unë të regjistrohem në Langkawi si një qira tregtare ose bareboat?
Sa kohë do të duhej që jahti im të regjistrohej në Langkawi?
Sa është kohëzgjatja e regjistrimit në Langkawi?
Cilat dokumente kërkohen për të regjistruar anijen?
A është flamuri i Langkawi i vlefshëm gjatë gjithë jetës?
A nevojitet inspektimi?
Cilat mënyra pagese pranohen?
A mund të regjistroj një kajak ose një ski jet?
A ju ndihmoni edhe ju licencën e pranimit?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Çfarë licence nevojitet për të lundruar?
A duhet të jetë e noterizuar fatura e shitjes?
A ka ndonjë kusht të parashikuar për flamurin e Langkawi?
Si duket regjistrimi në Langkawi? A është një regjistrim dixhital?
Nëse jahti im është i regjistruar për përdorim biznesi/komercial, a më duhet ende të kryej inspektimin dhe sondazhin?
Si e modifikoni pronarin në një regjistrim aktiv në Langkawi?
Si e anuloni regjistrimin tuaj aktual në Langkawi?

Merrni një ofertë pa detyrime për Langkawi Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner